Leverantörreskontra. Den årliga lönerevisionen. Intern kontroll. Aktivera anläggningstillgångar. Hantera GDPR och arkivering. Skapa rapporter med information från flera system. Avstämningar. Variansrapporter. Notifikationer och påminnelser. Fakturering. Prognoser. Med mera…

Har ni också manuella, repetitiva och tidskrävande uppgifter som förutom att inte vara speciellt motiverande, dessutom lätt bidrar till fel i system och processer?

Vi på PROVEHO – som betyder “att lyfta” på latin – hjälper våra kunder att lyfta sin ekonomi- och HR funktion, lyfta enskilda roller och individer till att fokusera på det som skapar mest värde. Med hjälp av en prisvärd och etablerad mjukvara stöttar vi våra kunder med att automatisera de flöden som inte bidrar till att utveckla varken personalen eller affären i stort, men som ändå måste göras. Fokus på värdeskapande arbetsuppgifter bidrar också till att behålla personal i organisationen.

Den 8 september kl 10:00 bjuder vi in dig inom ekonomi till ett kortare webinar där vi ger en introduktion till robotics process automation (RPA) och hur du enkelt kan automatisera dina mest administrativa processer. Ta med en kollega och anmäl dig!

Väl mött!