Den årliga lönerevisionen. Onboarding av ny personal. Offboarding. Hantera GDPR och arkivering. Tidrapportering. Ledighetsansökningar. Hålla personalkort uppdaterade. Kompensation och förmånshantering. Notifikationer och påminnelser. Bakgrundscheck. Med mera…

Har ni också manuella, repetitiva och tidskrävande uppgifter som förutom att inte vara speciellt motiverande, dessutom lätt bidrar till fel i system och processer? Välkommen på ett webinar där PROVEHO visar hur du enkelt kan automatisera dina HR-processer!

Med PRO TEMPOREs ambition att alltid lämna våra kunders processer bättre än när vi kom dit så startades PROVEHO, med fokus på processautomatisering och robotics.

PROVEHO – som betyder “att lyfta” på latin – hjälper våra kunder att lyfta sin HR- och ekonomifunktion, lyfta enskilda roller och individer till att fokusera på det som skapar mest värde. Med hjälp av en prisvärd och etablerad mjukvara stöttar vi våra kunder med att automatisera de flöden som inte bidrar till att utveckla varken personalen eller affären i stort, men som ändå måste göras. Fokus på värdeskapande arbetsuppgifter bidrar också till att behålla personal i organisationen.

Den 24 mars kl 10:00 – 10:45 bjuder vi in dig inom HR och lön till ett kortare webinar där vi ger en introduktion till robotics process automation (RPA) och hur du enkelt kan automatisera dina mest administrativa processer. Ta med en kollega och anmäl dig via knappen nedan!